REACTIV

Reactii la cele ce se intimpla in preajma…

Gripa porcina e o gripa obtinuta artificial, dar care decurge ca o gripa obisnuita.

leave a comment »

Iarasi o parere subiectiva/ o pesupunere:  „Presupun ca gripa aviara a fost o incercare de a mari vinzarile companiilor farmaceutice. Dar care nu s-a incununat cu susccesul contat.  S-a „dezvolatat ideia” prin lucru asupra gripei porcine, care dupa cum vedem are un „rezulatat mai bun” in acest sens.”


Este important sa stim ca frica, panica duc la scaderea imunitatii si ca de fapt acestea (impreuna cu orice virus) produc  epidemii si pandemii.
Credinta si nadejdea sunt  factorii care diminueaza  efectele fricii si panicii.  Dumnezeu sa ne intareasca!

Sfaturile medicilor sint analogice cu cele care ei le dau in cazul epidemiilor obisnuite/sezoniere de gripa:
• Spălarea frecventă a mâinilor.

• Abordarea “Jos mâinile de pe faţă”. Rezistaţi tuturor tentaţiilor de a vă atinge orice parte a feţei (cu excepţia cazului în care vreţi sa mâncaţi, sa va spalaţi sau sa va pălmuiţi).

• Faceţi gargară de două ori pe zi cu apa calduţă sărată (folosiţi apa de gură Listerine dacă nu aveţi încredere în sare). Virusul H1N1 dureaza 2-3 zile după infectarea iniţiala în gât / cavitatea nazala pâna sa prolifereze şi să manifeste simptomele caracteristice. Simpla gargară previne proliferarea. Într-un fel, gargara cu apă sărată are acelaşi efect pe o persoană sănătoasă pe care medicamentul Tamiflu îl are pe o persoana infectată. Nu subapreciaţi această metodă de prevenire simplă, ieftină şi puternică.

• În mod similar punctului nr. 3, curaţaţi-va nările cel puţin o dată pe zi cu apa călduţă sărată. Nu toată lumea poate fi pricepută la Jala Neti sau Sutra Neti (poziţii Yoga pentru a curăţarea cavităţilor nazale), dar suflarea puternică a nasului o dată pe zi şi curăţarea ambelor nări cu beţoşsoare din bumbac înmuiate în apă călduţă sărată este foarte eficientă în scăderea numărului populaţiei cu infecţie virală.

• Sporiţi-va imunitatea naturală cu alimente bogate în Vitamina C ( fructe citrice). Dacă trebuie să luaţi tablete de Vitamina C sub forma de supliment, asiguraţi-vă că acestea conţin şi Zinc pentru a accelera absorbţia.

• Beţi cât mai multe lichide calde. Acestea spală viruşii de proliferare din gât înspre stomac acolo unde nu pot supravieţui, prolifera sau produce niciun rău.

Reclame

Written by Ursus Becalis

noiembrie 7, 2009 la 12:24 am

Publicat în Social

Tagged with , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: