REACTIV

Reactii la cele ce se intimpla in preajma…

Falun Dafa sau de ce a ajuns JurnalTV sa promoveze o grupare, clasificata ca secta, interzisa in China?

with 5 comments

Ma mira faptul ca cei de la Jurnal Tv socot ca nu mai au ce reflecata in materialele lor si se apuca sa apere interesele unei miscari dubioase care in China a fost interzisa din cauza atentatului de rasturnare a guvernului si sint inregistrate multiple cazuri de imbolnavire psihica, sinucideri si actiuni criminale a adeptilor acestei „scoli” (cel putin asa transmit ITAR TASS, BBC, France Press preluate de http://sektoved.ru/enciclopedia.php?cat_id=47)

Reclame

Written by Ursus Becalis

octombrie 17, 2008 la 3:16 pm

Publicat în Religie, Social

Tagged with

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Va gresiti, toote aceste lucruri pe care le-ti auzit, ca rasturnare a guvernului,sinucideri, s.a. nu sunt corecte, toate aceste sunt minciuni ale autoritatilor chineze ca sa defaimeze scoala si pe practicantii Falun Dafa si sa ascunda represiile, omorurile, recoltarea de organe pe viu de la practicanti si incalcarile pe care le fac impotriva practicantilor Falun Dafa in China.

  Falun Dafa este o practică care a îmbunătăţit sănătatea şi a adus pace interioară pentru milioane de oameni din întreaga lume, este o scoala antica de qigong (cum este usu, ioga), are cinci seturi de exercitii si trei principii la baza Adevar-Bunatate si Toleranta.
  Nu este nici o secta si nimeni nu s-a imbolnavit psihic cum spune china, exercitiile doar se fac pentru sanatate, invers ca sa fii sanatos si sa nu fii bolnav iar intr-o secta nu sunt exercitii. In 80 de tari, peste o suta de milioane de oameni practica Falun Dafa. http://www.falundafa.org, http://ro.clearharmony.net/
  In China aceasta practica a capatat o popularitate foarte mare, deaceia partidul comunist chinez s-a speriat ca numarul de practicanti era mai mare decit numarul din partidul comunist chinez si din anul 1999 a coso in afara legii si au inceput sa-i represeze pe practicanti ca sa se dezica de practica. Acest genocit in China impotriva practicantilor Falun Dafa pina in prezent este. Deaceia multe tari cer Chinei sa inceteze represiile impotriva practicantilor Falun Dafa.
  Si e foarte bine ca posturile de televiziune sunt la curent cu ce se intimpla si transmit. Intotdiauna e bine sa fii informat.

  Anatoly

  octombrie 21, 2008 at 11:48 pm

 2. Cuvintele Adevar -Bunatate-Toleranta este o lozinca pentru propaganda si recrutare a persoanelor (…), dar totodata este o pelerina foarete protectoare pentru presedinta asa zisei asociatii obstesti – T. Chiriac, care este opusul acestora, deoarece este o persoana foarte mirsava, brutala, agresiva, vulgara, vicleana si nu are nici o toleranta fata de omenie, sunt caracteristici manifestate pe parcursul vietii.
  Exercitiile propuse sunt ca dovada la atragere firelor omenesti disperate, slabe de caracter etc., care se transforma in zombi repetindu-le una si aceiasi.
  Orice persoana folosind careva exercitii fizice dupa o stare de depresie, etc. si insuflindu-si incredere in sine se binedespune si se imbunatateste starea psihologica si fizica. MJ are o atitudine corecta.

  Cristalin

  noiembrie 4, 2008 at 11:47 pm

 3. Dle „Cristalin” nu aveti dreptate dintr-un motiv serios: in foarte multe tari din lume Falun Dafa nu s-a descreditat cu nimic in fata legii sau societatii ca si in Moldova. China zice ca sunt „cazuri de agresivitate”, dar asta-s doar vorbe, unde-s dosarele de invinuire de agresivitate si incalcare a ordinii publice??, – sunt doar niste dosare pur politice, ceea ce nicidecum nu-i un argument… Pentru a invinui o persoana nu e necesar doar sa vorbesti, ci sa ai dovezi argumentate, fara politici sau ura religioasa…. Credeti-ma, daca vre-o tara ar avea argumente serioase de condamnare, atunci ar fi scos tot la ivela, dar Dvs doar va ocupati de invinuiri personale de parca… nu ati fi oameni seriosi. Scoala Falun Dafa merita atentie pozitiva, deoarece se evidentiaza fata de altii de amploare si forta morala profund popularizata, parerea mea.

  Curiozitate

  decembrie 10, 2008 at 12:30 pm

 4. Pentru cazul in care considerati ca Partidul Comunist Chinez este in drept sa persecute/tortureze/trimita la munca fortata membri Falun Gong, care s-au alaturat acestui grup tocmai pentru ca chiar vor sa urmeze principile Adevar-Bunatate-Toleranta, va recomand sa cititi cele 9 comentarii despre partidul comunist chinez, disponibil aici: http://epochtimes-romania.com/comentarii/index.htm pentru a intelege care este diferenta intre promisiunile utopice ale comunismului si implementarea in fapt a acestuia.

  Dupa ce l-am citit m-a sincer m-a surprins cat de multe elemente se regasesc si in tara noastra, deci oricum e o lectura interesanta 🙂

  Kuki Szabolcs

  decembrie 11, 2008 at 12:29 am

 5. Cristalin poate imi spui si mie unde si pentru ce recrutam persoanele? Sau pentru Ministerul Justitiei sunt complet straine aceste principii? Cred ca ar fi mai bine sa vedeti cum practica persoanele in 80 tari ale lumii, anume pentru a abandona neajunsurile pe care mi le-ati atribuit, decit sa lansati invinuiri nergumentate prin nimic.
  Suntem obligati sa gindim toti la fel ca Dvs., cum credeti?
  Alegeti viitorul cu Adevarul-Bunatatea-Toleranta, condamnati crimele comunistilor din China si la sigur veti reusi sa aveti un viitor decent.
  Cu deosebita consideratie T.Chiriac.

  Tatiana

  februarie 13, 2009 at 5:21 pm


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: